Karácsonyi ajándék hitelre? Nem is rossz ötlet!

Category: Jó tudnia 40 0

Mindenki arról álmodozik, hogy lesz egyszer egy olyan év, amikor mindenkinek azt adhatja karácsonyra, ami szeretne, és nem kell azon aggódnia, hogy az a valami mennyibe kerül, hogy lesz egy olyan év, ami nem a spórolásról és az állandó számolásról szól, hanem amikor bátran költekezhet, és mindenkit szíve szerint lephet meg, hogy nem csak úgy ad valamit karácsonyra, mert másra nem volt pénze, hanem azt amit ad, azt valóban, komolyan annak a személynek is szánja. Igen, erről mindenki ábrándozik, de aztán jön a valóság, és minden évben görcsbe rándul a gyomor, ha a karácsonyi ajándékozásról van szó.

Legyen ez az év másmilyen, próbáld ki az idén az áruhitel lehetőségét az Extreme Digitalban, és lepd meg barátaidat, családtagjaidat és még magadat is egy tökéletes karácsonyi ajándékkal. Lássuk a részleteket.

Mit jelent az áruhitel?

Képzeld el a következő szituációt. Párod már régóta vágyik egy elektromos borotvára, és ezt látod is rajta, hiszen egyrészt állandóan borostás, már-már nevezhetjük néha szakállnak is azt, ami ott burjánzik, másrészt mindig utálkozva borotválkozik és már csak akkor, amikor nagyon muszáj. Néha fel is emlegeti, hogy jó lenne egy elektromos borotva, de mivel nem vagytok azok a „nagyon sokat vásárló” típusok, így ez mindig csak akkor jut eszébe, amikor borotválkozni kell és nem akkor, amikor elhalad például egy olyan üzlet előtt, ahol vásárolhatna is egy gépet.

A szituáció tehát, hogy eldöntöd, hogy te veszel neki egy ilyen gépet karácsonyra, méghozzá egy komolyabbat, bemész az üzletbe, de rájössz, hogy ez azért kissé drágább, mint ahogyan te azt elképzelted, és épp nincs a kártyádon annyi pénz, amennyire szükség lenne, de persze már a következő 3 fizetésedből össze tudnád spórolni rá a pénzt, de sajnos karácsonyi meglepetés így nem lesz belőle…

karácsonyi ajándék hitelre

A megoldás az áruhitel, ami azt jelenti, hogy te megvásárolhatod a gépet akkor és ott, a hitelt pedig később, az általad választott ütemben tudod törleszteni. Nem kell tehát 3 hónapig félretenned a pénzt, elmulasztani a karácsonyi meglepetést, hiszen utólagos fizetésre is lehetőség van, de természetesen online vásárlás esetén is elérhető a hitelre vásárlás. Nézzük a részleteket.

Áruhitel igénylés a helyszínen

Az áruvásárlási kölcsön felvétele nagyjából ugyanúgy történik, mint egy gyorskölcsön igénylése, csak ehhez nem kötelező a bankba menni, akár az üzletben is igényelhetjük. Áruhitel igénylés személyesen az üzletben történhet a Magyar Cetelem Bank Zrt.-nél és az OTP-nél. A személyes hiteligénylés menetének a lényege, hogy a kiválasztott termék után be kell mutatni a szükséges dokumentumokat, megkötni a szerződést, és máris hazavihetjük a terméket.

Ezen most nem szükséges meglepődni, logikus, hogy bármilyen hitel igénylésekor szükség lesz bizonyos dokumentumokat beszerezni és bemutatni, hogy igazolni tudjuk, alkalmasak vagyunk a hitelre, vissza fogjuk azt tudni fizetni. Egyébként olyan egyszerű feltételeknek kell megfelelni, mint a betöltött 18. életév, magyarországi állandó lakcím, igazolt jövedelem, és az elérhetőségek, a kért dokumentumokkal is ezeket kell igazolni. Persze mindkét banknál más feltételek érvényesek, érdemes ezeknek a részleteit is megismerni, mielőtt döntenénk – itt talál hozzá információt.

Áruhitel igénylés online

Az online áruhitel igénylés is hasonlóképpen működik, mint a személyes, annyi különbséggel, hogy mindezt otthonról, kényelmesen végezhetj

karácsony hitelre

ük el. A termék kosárba helyezése után kell igényelni a hitelt, méghozzá a Magyar Cetelem Bank Zrt.-nél van erre lehetőség. Érdemes persze előre elkészíteni a kért dokumentumokat, hogy ezzel is időt spórolj meg, miután kinyomtattad és kitöltötted a lapokat, postáznod kell, majd várnod az elbírálást.

A pozitív elbírálást követően postázni kell a szerződést és a fénymásolatokat, és a rendelésed máris kiszállítják. Az online hitel részleteiről is érdemes még tovább olvasnod, itt láthatod, hogy milyen THM mellett és milyen minimum-maximum összegekre kérhetsz hitelt.

Gondoltad volna, hogy a hiteligénylés ennyire egyszerű is lehet? Most már nem kell a hitelre és a vásárlásra sem úgy gondolnod, mint egy kellemetlen folyamatra, vagy mint egy zsákbamacskára. A hitel azért van, hogy segítse az embereket, hogy a vágyott termékekhez azonnal hozzá tudjanak jutni és ne kelljen még hónapokig vagy évekig is nélkülözniük azt a bizonyos dolgot. Magunknak, párunknak, társunknak, gyermekeinknek, családtagjainknak, barátainknak is jól jöhet az áruhitel. Legyen ez az év vége más, mint amilyen a többi volt, felejtsük el az idegeskedést.

Mentés

Share Button
A hitel-center.hu weboldalon olvasható információk csak tájékoztatást szolgálják. Így azok nem minősülnek a Bankok hivatalos ajánlatának. Kérjük a további információk miatt keresse fel a bank weboldalát vagy személyesen az Önhöz legközelebb lévő bankfiókot, pénzintézményt.

Kapcsolódó hitel ajánlatok és információk

Van véleménye? Szóljon hozzá!