A Raiffeisen gyorskölcsön feltételei

Category: Gyorskölcsönök 434 0

Ha hirtelen anyagi segítségre van szükségünk azért, mert tönkrement egy műszaki cikkünk, esetleg a munkába járáshoz azonnal kellene egy olcsóbb jármű, de nincs rá pénzünk, akkor a Raiffeisen gyorskölcsön tökéletes alternatívája a megoldásnak.

A gyors hitel segítségével ugyanis akár már néhány órán belül is hozzájuthatunk nagyobb összegű pénzösszeghez, amit teljesen szabadon felhasználhatunk, ezáltal vehetünk belőle mosógépet, de fedezhetjük belőle a karácsonyi ajándékokat, illetve esetleg néhány nagyobb bevásárlást is.

A Raiffeisen gyorskölcsön akkor ajánlott, ha a lehető leggyorsabban szeretnénk pénzhez jutni, vagy valamilyen váratlan esemény miatt hirtelen egy kisebb összegre van szükségünk, amihez úgy kívánunk hozzájutni, hogy nem vonunk be mellé semmilyen fedezetet.

Plusz érvek a Raiffeisen gyorskölcsön mellett

Ez azért hatalmas előny, mert amennyiben problémássá válik a kölcsön törlesztése, nem kell attól félnünk, hogy például a jelzáloggal terhelt ingatlant vagy gépjárművet azonnal elviszi a bank. Természetesen rossz törlesztés esetén sor kerülhet végrehajtásra, éppen emiatt nagyon fontos, hogy a gyorskölcsön igénylése előtt alaposabban is átgondoljuk majd a felvételt, hiszen ebből olyan problémáink is születhetnek, amelyeket nem láthattunk előre, így a BAR listára kerülés például a legenyhébb a sok rossz közül.

A Raiffeisen gyorskölcsönt ezen felül csak akkor érdemes igénybe vennie, ha nettó jövedelme havonta eléri legalább a 100 ezer forintot. Ezt a jövedelmet a bank csak akkor fogadja el, ha igazolt munkaviszonyból, vagy nyugdíjból származik. Nem ajánlott ezen felül a gyors hitel felvétele akkor sem, ha munkahelyünk jövője bizonytalan, és nem vagyunk biztosak abban, hogy a kölcsön futamidejének végéig megmarad a biztos jövedelemforrás.

Ezért érdemes még a Raiffeisen gyorskölcsönt választani

A Raiffeisen gyorskölcsöne mellett számtalan érv szól, de a legfontosabb mind közül az, hogy az igényléstől a folyósításig számolt időintervallum akár 48 óra is lehet, vagyis ön két napon belül hozzájuthat a pénzéhez, ami baj esetén is elégséges időintervallum szokott lenni.

Ezzel kapcsolatban érdemes tudni, hogy a 48 órás vállalt határ a kölcsön igénylésének aláírásától számított, tehát nem a hitelbírálattól, vagy az érdeklődés idejétől, hanem attól a ponttól, amikor a hitelszerződés megköttetett az ügyfél, illetve a bank között. Az előnyök között tartjuk még számon továbbá, hogy igénylése nagyon egyszerű keretek között zajlik, a kölcsön pedig rendkívül kiszámítható, hiszen a havonta fizetendő törlesztő-részlet összege a futamidő végéig garantáltan fix és változatlan marad.

A bank garanciát vállal továbbá arra is, hogy a gyorskölcsön tekintetében a kamat mértéke a futamidő végéig rögzített és fix marad. A Raiffeisen bank ezen felül akár folyamatos kamatkedvezményt is ad a standard kamatból abban az esetben, ha vállaljuk, hogy havi rendszerességgel a mindenkori nett minimálbér összege havonta jóváírásra kerül a bankszámlánkon – legfeljebb két részletben, ami mellett legalább 4 banki tranzakciót is végrehajtunk. Ez egy korántsem vállalhatatlan opció abban az esetben, ha biztos munkahelyünk van, ezen felül pedig közüzemi számláink rendezését banki átutalással, rendszeres beszedésekkel végezzük el.

Raiffeisen gyorskölcsön általános jellemzői

A Raiffeisen gyorskölcsön egy szabad felhasználású személyi kölcsön, aminek összege 200 ezer forinttól legfeljebb 600 ezer forintig terjedhet. A kölcsön minden esetben forintalapú, futamideje pedig összegtől és feltételektől függően 36 hónaptól egészen 60 hónapig terjedhet. Előnye, hogy kamata és törlesztő-részlete is rögzített, ezen felül sem ingatlan fedezet, sem kezes nem szükséges hozzá, de adóstárs bevonásával nagyobb összeget is igényelhetünk.

A Raiffeisen gyorskölcsön esetében lehetőségünk van a szerződésmódosítási díj ellenében előtörlesztéssel is élni, plusz szolgáltatásként pedig igényelhetünk hozzá hitelfedezeti biztosítást, aminek az a lényege, hogy amennyiben velünk valami baj történne, esetleg fizethetetlenné válik a hitel, akkor azt nem családunkon és hozzátartozóinkon hajtja majd be a bank, hanem a biztosító kifizeti helyettünk a fennmaradt tartozást.

Share Button
A hitel-center.hu weboldalon olvasható információk csak tájékoztatást szolgálják. Így azok nem minősülnek a Bankok hivatalos ajánlatának. Kérjük a további információk miatt keresse fel a bank weboldalát vagy személyesen az Önhöz legközelebb lévő bankfiókot, pénzintézményt.

Kapcsolódó hitel ajánlatok és információk

Van véleménye? Szóljon hozzá!