Provident gyorskölcsön, ha gyorsan kell a hitel

Category: Gyorskölcsönök 40 0

A Provident gyorskölcsön azoknak a legmegfelelőbb, akik kis összegű, fedezet nélküli, rövid lejáratú gyorskölcsönt keresnek. A Provident szolgáltatása ott is igénybe vehető, ahol egyáltalán nincsenek bankfiókok.

A kölcsön mellé rendelhető kiegészítő otthoni szolgáltatás, ami azt jelenti, hogy a Provident képviselője személyesen adja át a hitelt készpénzben, majd a heti törlesztőrészletekért is személyesen megy ki a hitelfelvevő otthonába. Természetesen ennek a szolgáltatásnak költsége van, amiről egy kalkulációnál adunk tájékoztatást.

Provident gyorskölcsön, ha gyorsan kell a hitel

A Provident gyorskölcsön igényelhető banki átutalás útján,

amikor a visszafizetés is heti rendszerességgel banki átutalással történik, vagy a már említett otthoni szolgáltatás keretében.

Provident gyorskölcsön, ha gyorsan kell a hitel

Nézzünk a kétféle igénylési módra példákat:

Mindkét kölcsönigénylést 250 000Forintra számoltuk, 60 hét futamidővel

banki átutalással:
a heti törlesztés összege: 5 500Ft
a hitel díja: 80 000Ft
hiteldíjjal együtt a kölcsön összege: 330 000Ft
THM: 64,54%

Otthoni szolgáltatással rendelve:
a heti törlesztés összege: 8 250Ft
a hitel díja: 80 000Ft
az otthoni szolgáltatás díja: 165 000Ft
hiteldíjjal együtt a kölcsön összege + otthoni szolgáltatás: 495 000Ft

A Provident gyorskölcsön 30 000Ft-tól igényelhető 250 000Forintig.

A futamidő heti (30, 45, 60 Hét lehet) rendszerességű. Sem kezes, sem fedezet nem szükséges hozzá. A törlesztőrészletek a futamidő teljes egészében változatlanok, tehát nincs árfolyam- vagy kamatkockázat. Viszont amennyiben késnénk a törlesztőrészletek befizetésével, késedelmi díjjal kell számolni.

Mindent egybevetve a banki átutalás díja nem túl magas, viszont vegyük figyelembe, hogy hetente kell befizetni a törlesztőrészleteket. Az otthoni szolgáltatás díja elég magasnak mondható, lényegesen megemeli a hitel teljes összegét, ezért mindenki gondolja meg, hogy megéri-e neki ez az opció.

Az oldalon található kalkulátor jól áttekinthető bárki számára.

Share Button
A hitel-center.hu weboldalon olvasható információk csak tájékoztatást szolgálják. Így azok nem minősülnek a Bankok hivatalos ajánlatának. Kérjük a további információk miatt keresse fel a bank weboldalát vagy személyesen az Önhöz legközelebb lévő bankfiókot, pénzintézményt.

Kapcsolódó hitel ajánlatok és információk

Van véleménye? Szóljon hozzá!