Ismerje meg a Provident gyorskölcsönhöz jutás feltételeit

Category: Gyorskölcsönök 145 0

hitel-center_87A gyorskölcsönök ma Magyarországon rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek, ezért itt szeretnénk néhány fontosabb információval, például a feltételek ismertetésével segíteni az igénylésen gondolkozókat.

A Provident gyorskölcsön feltételei a dokumentumok terén az alábbiak. Szükséges valamely személyazonosságot igazoló okmányunk, ez lehet útlevél vagy jogosítvány is.

Lakcímkártyával igazolnunk kell a tartózkodási helyünket, ha ez nem azonos az állandó lakcímünkkel és a lakcímkártyán ez nincs feltüntetve, akkor például a bérleti szerződés felmutatása szükséges.

Provident feltételei, mire figyeljünk

Igazolnunk kell a rendszeres jövedelmünket valamilyen dokumentummal, ez lehet bérpapír, lehet nyugdíjszelvény, lehet bankszámlakivonat vagy munkáltatói igazolás és lehet postai szelvény is.

Arra érdemes odafigyelni, hogy ezek az igazoló dokumentumok nem lehetnek régebbiek 1 hónapnál. Ha minden megvan és megfelelő, akkor maximum 2 – 3 óra lehet a hitelbírálat, és megkötésre kerülhet a szerződés.

A pénz megérkezése 10 napon belül várható.

Share Button
A hitel-center.hu weboldalon olvasható információk csak tájékoztatást szolgálják. Így azok nem minősülnek a Bankok hivatalos ajánlatának. Kérjük a további információk miatt keresse fel a bank weboldalát vagy személyesen az Önhöz legközelebb lévő bankfiókot, pénzintézményt.

Kapcsolódó hitel ajánlatok és információk

Van véleménye? Szóljon hozzá!