Milyen gyorsan vásárolhatunk autókölcsönből autót ajándékba?

Category: Autóhitelek 85 0

Egyre kényelmesebben és gyorsabban érhető el az autókölcsön. A 2015-ös hitelpiaci változások azoknak is kedveznek, akik most vásárolnának gépkocsit – akár már a fenyőfa alá. Az alacsony hitelkamat mellett rögzített havi törlesztőrészleteket, kezes nélküli igénylési lehetőséget kínálnak a bankok, mindezt pedig legtöbbször otthonról is elintézhetjük majd az online-felületeken. A szakemberek szerint az autókölcsön egyik leggyakoribb buktatója, hogy a konstrukciót nem a pénztárcánknak megfelelően választjuk ki a kínálatból. Sőt, valójában a lehetőségeket sem ismerjük teljesen.

Az autókölcsön lehetőségek

Használt vagy új autóba ülnénk be szívesebben?
Sokszor nemcsak anyagiak kérdése a döntés. A legtöbb bank differenciálja a tulajdonostól vásárolt, illetve a márkaszervizből kiguruló járművekre folyósított hitelek feltételeit. Az összegek is változnak. Azonban egyre több pénzintézetnél érhető el olyan szabad felhasználású személyi kölcsön, amelyet autóvásárlásra is fordíthatunk. Ez azt jelenti, hogy a személyi hitelre jellemző igen gyors folyósítási idővel számolhatunk. Nem újdonság már, hogy néhány órán belül a folyószámlánkra kerülhet az összeg a szerződés aláírását követően.
Mindenképp nézzünk utána, ajánlja a frix.hu, milyen autókölcsön lehetőségeket kínálnak a bankok, milyen további konstrukciókat választhatunk. Akár néhány százezer forinttól több millióig terjedő összeggel egészíthetjük ki a saját tőként. Egy jól kalkulált futamidővel és fix kamatozással biztosíthatjuk, hogy ne legyen megterhelő a családi kasszának a havi visszafizetés vállalásunk.

A Raiffeisen Banktól akár 5 millió Ft-ot
A Csúcs Személyi Kölcsön konstrukcióval a Raiffeisen Bank 13,99%-os fix kamatdíjjal kalkulál a 3-7 éves futamidő alatt végig. Könnyen tervezhető így a törlesztés, természetesen, minél hosszabb időszakot választunk meg ehhez, annál kisebb havi költséggel kell számolnunk. 1.000.000 Ft autókölcsön esetében 3 éves futamidőre 34.173 Ft, míg 7 éves futamidőre 18.734 Ft-os törlesztést fizetünk. A THM értéke mindkét esetben 15% körül alakul. Aktív Raiffeisen-számla használattal és legalább nettó 280.000 Ft-os havi jövedelemmel további kedvezményekre számíthatunk.

A CIB Bank kamatkedvezményei
A CIB Bank jutalmazza, ha a havi jövedelmünket a pénzintézetnél vezetett számlán írjuk jóvá. 19,84%-os THM helyett ekkor 15,52%-ot kínál a CIB. További feltételek teljesítésével 2% kamatkedvezményt, illetve a 12. havi decemberi törlesztőrészlet jóváírását is biztosítja a pénzintézet. 1.000.000 Ft autókölcsönre 36 hónapos futamidővel 36.273 Ft-ot fizetünk havonta, de, ha a maximális 72 hónapos futamidőt választjuk, akkor 22.944 Ft-ra csökkent ez a kötelező kiadás.
A CIB Bank elő bírálatára akár egy órát sem kell várnunk, gyors és hatékony az ügyintézési folyamat.

A Providencia hitel fix törleszt részletű
Amennyiben meghoztuk a döntést az autókölcsön javára, a Providencia online hiteligénylést kínál, Szintén fix törlesztő részletű, egyértelmű és jól tervezhető konstrukciókkal van jelen a hitelpiacon. A kezes és fedezet nélküli hitellel akár 1 millió forint kölcsönhöz is juthatunk. 30 hónapos törlesztéssel, 25,49% THM mellett havi 44.100 Ft-ot fizetünk vissza.
A Bank 30.000 Ft-tól 440.000 Ft-ig terjedő autókölcsön hitelösszeget is kínál, több hetes futamidőre.

Share Button
A hitel-center.hu weboldalon olvasható információk csak tájékoztatást szolgálják. Így azok nem minősülnek a Bankok hivatalos ajánlatának. Kérjük a további információk miatt keresse fel a bank weboldalát vagy személyesen az Önhöz legközelebb lévő bankfiókot, pénzintézményt.

Kapcsolódó hitel ajánlatok és információk

Van véleménye? Szóljon hozzá!